این مطالب صرفا به منظور ارائه اطلاعات و محتوای آموزشی درباره ریپیترهای موبایل می باشد و شیرازآنلاین هیچ مسئولیتی در قبال خرید، فروش و یا مشکلات ناشی از استفاده از این دستگاه ها ندارد.
تقویت آنتن دهی به معنای افزایش قدرت و کیفیت سیگنال های ارتباطی مانند موبایل یا وای فای است تا کاربران بتوانند در مناطقی با سیگنال دهی ضعیف مانند مناطق روستایی یا باشگاه ها و زیر زمین ها ارتباط بهتری برقرار کنند. برای تقویت دهی آنتن می توانید از روش های مختلفی استفاده کنید که یکی از آن ها استفاده از تقویت کننده سیگنال موبایل یا ریپیتر می باشد.
تقویت آنتن موبایل
دستگاه تقویت آنتن با نام تجاری تقویت کننده سیگنال یا ریپیتر سیگنال، یک دستگاه الکترونیکی است که برای بهبود کیفیت و قدرت سیگنال های ارتباطی بی سیم مانند سیگنال موبایل یا وای فای و تقویت آنتن دهی در نقاط کور یا روستا استفاده می شود.
این دستگاه سیگنال های ضعیف دریافت شده از طریق دکل را تقویت کرده و در محدوده بیشتری پخش می کند تا کاربران بتوانند به اینترنت یا شبکه موبایل با سرعت بهتری دسترسی داشته باشند.
عملکرد تقویت کننده آنتن
در ابتدا سیگنال های ضعیف شده از یک منبع مانند دکل مخابراتی یا روتر وای فای دریافت می شود. سیگنال های دریافتی توسط این دستگاه تقویت شده و کیفیت و قدرت آن ها افزایش می یابد.
سپس سیگنال های دریافت شده و تقویت شده در محیط پخش می شوند تا دستگاه های گیرنده مانند موبایل یا لپ تاپ به آن ها متصل می شوند.
انواع تقویت کننده آنتن
تقویت کننده آنتن موبایل که برای تقویت سیگنال های تلفن همراه در مناطقی با پوشش ضعیف موبایل استفاده می شوند، مانند مناطق روستایی.
تقویت کننده های وای فای که برای تقویت سیگنال های وای فای و افزایش برد شبکه بی سیم در خانه ها یا محل های کار استفاده می شود.
تقویت کننده تلوزیون که برای تقویت سیگنال های دیجیتال تلوزیونی که از طریق آنتن دریافت می شوند به کار می روند تا کیفیت تصویر و صدا بهبود یابد.
بیشتر بخوانید: اینترنت قوی در مناطق روستایی
اجزای تشکیل دهنده برد تقویت آنتن موبایل:
آنتن خارجی
این آنتن از سیگنال های ضعیف موبایل را از برج های مخابراتی دریافت می کند و معمولا در خارج از ساختمان یا روی سقف نصب می شود.
تقویت کننده سیگنال
این بخش سیگنال های دریافتی از آنتن خارجی رات تقویت کرده و آن ها را برای آنتن داخلی ارسال میکند. ضمنا این دستگاه به کمک یک منبع تغذیه کار می کند.
آنتن داخلی
این آنتن سیگنال های تقویت شده را در داخل ساختمان منتشر می کند و به گوشی های موبایل یا دستگاه های دیگر امکان استفاده از سیگنال های قوی تر می دهد.
کابل های ارتباطی
برای اتصال آنتن خارجی به تقویت کننده و آنتن داخلی از کابل های کواکسیال استفاده می شود.
چه موقع نیاز به استفاده از آنتن تقویت موبایل داریم؟
آنتن تقویت موبایل در روستا و مناطق دور افتاده
در مناطقی که از دکل های مخابراتی فاصله دارند معمولا سیگنال موبایل ضعیف یا قطع است. آنتن تقویت ریپیتر ها در این مناطق می توانند سیگنال های ضعیف را دریافت و تقویت و درنتیجه امکان برقراری تماس را فراهم سازند.
تقویت انتن موبایل در زیر زمین
در فضاهایی مانند زیر زمین، پارکینگ ها و مکان های بسته که دسترسی به سیگنال موبایل محدود است از تقویت کننده های سیگنال برای تقویت و انتشار مجدد سیگنال در این محیط ها استفاده می شود.
تقویت کننده انتن موبایل خانگی
در خانه ها و آپارتمان هایی که به دلیل وجود موانعی مانند ساختمان های بلند یا دیوارهای بتنی، سیگنال موبایل ضعیف است، آنتن تقویت موبایل می تواند سیگنال را در داخل ساختمان تقویت کند.
بهترین تقویت کننده انتن موبایل
بهترین تقویت کننده های آنتن موبایل به عواملی مانند محدوده پوشش، تعداد باندهای فرکانسی پشتیبانی شده و نوع نیاز شما بستگی دارد. در ادامه به چند نمونه از بهترین تقویت کننده های آنتن موبایل بر اساس ویژگی های کلیدی آورده شده است.
برای خرید رادیو وایرلس اینجا کلیک کنید
- SureCall Fusion4Home
پوشش دهی تا 465 متر مربع
پشتیبانی از چندین باند فرکانسی شامل LTE , 2G,3G,4G
مناسب برای خانه های کوچک
قابلیت تقویت سیگنال برای چندین کاربر به طور همزمان
- weBoost Home MultiRoom
پوشش دهی تا 465 متر مربع
پشتیبانی از تمام اپراتور های مخابراتی و فرکانس های LTE,3G,4G
کیفیت ساخت بالا و عملکرد پایدار
- HiBoost 10K Smart Link
پوشش دهی تا 929 متر مربع
پشتیبانی از باند های مختلف LTE, 3G, 4G
قابلیت کنترل و مدیریت از طریق اپلیکیشن موبایل
در هنگام خرید تقویت کننده آنتن موبایل به پوشش دهی فضای مدنظر، فرکانس و اپراتورهای پشتیبانی شده و کارایی در مناطق شلوغ یا دور افتاده دقت کنید.
قیمت دستگاه تقویت آنتن موبایل
قیمت دستگاه ها با توجه به کارایی، محدوده پوشش و برند متفاوت می باشد.